Resetips

Florida

Upplev Florida genom en rundresa med bil. Besök några av de kända temaparkerna. Njut av kritvita sandstränder och långa strandpromenader i ett behagligt klimat.

St Lucia och Barbados samt övriga Karibien!

Kombinera 2 västindiska öar. Perfekt kombination med dessa öar. Beacher, regnskog, dykning mm. Även flera öar.

Upptäck Asien!    Thailand, Bali, Filippinerna, Vietnam, Malaysia mm.

Flyg till Asien!  Kombinera flera länder. Besök några av de spektakulära storstäderna. Bangkok, Singapore, Hong Kong, Tokyo mm.

Australien & Nya Zeeland

Är ni sugna på att resa till Australien och Nya Zeeland? Flyg till Sydney, Melbourne, Cairns, Brisbane eller Perth och kombinera det med hemresa från Nya Zeeland eller med en hemresa från någon av de tidigare nämnda städerna.

West Coast Road Trip

Flyg till t.ex. San Francisco och sedan hem från t.ex. Los Angeles. Hyr en bil och upplev västkusten på rätt sätt. I detta prisförslag ingår det flyg till San Francisco och flyg hem från Los Angeles. Då ingår även en hel veckas hyrbil. Givetvis anpassar vi efter dina behov.

New York & Washington

Flyg till ”The Big Apple” och kombinera det med ett par dagar i Washington D.C. I New York kan man passa på att se på alla kända sevärdheter så som Times Square, Frihetsgudinnan, Central Park, Broadway, Empire State Building.